Pui de cea mai inalta calitate

Compania foloseste un sistem integrat de crestere, abatorizare si comercializare a carnii de pasare.

Avicola Slobozia detine propriile ferme de crestere pui de carne, o ferma de reproductie cu cuibare automate, o statie de incubatie complet automatizata cu o capacitate anuala de 8,5 milioane pui de o zi, o fabrica de furaje bazata pe o tehnologie avansata , un abator ultramodern de industrializare a carnii, un laborator propriu de analize, o flota de transport si distributie si magazine proprii.

 

Fermele noastre

Cele 8 ferme de pui de carne si ferma de reproductie sunt dotate cu o tehnologie de furajare si bioclimat de ultima generatie, cu monitorizare la distanta.

Calitate si siguranta obtinute prin standardele si procedurile aplicate dobandite prin experienta de peste 30 ani.

Furaje produse in fabrica proprie de nutreturi combinate

Toata hrana pentru fermele de pui este asigurata prin fabrica proprie, cu ingrediente de origine controlata si folosind standarde de ultima generatie.

Fermele proprii livreaza anual aproximativ 18 000 tone carne de pasare in viu, cantitate care este industrializata in abatorul propriu, acreditat de Comunitatea Europeana.

Avicola Slobozia realizeaza investitii permanente in tehnologii avansate si echipamente de productie moderne.

Logistica

Compania detine un parc auto format din 60 masini specializate in transportul puilor de o zi, puilor vii, carnii de pasare, cerealelor si furajelor.

Valori

1
Traditie

Avicola Slobozia are o experienta de peste 30 de ani in cresterea pasarilor

2
Stabilitate

Controland intregul proces de productie, putem garanta o calitate constanta a produselor noastre

3
Siguranta

Respectul si grija pentru clientii nostri si mediul în care ne desfasuram activitatea, sunt sustinute prin implementarea standardelor europene de siguranta alimentara

Sus