Product Image

Carne de pui tocată

Calitate, culoare, gust, consistență și versatilitate în gătire.

Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate.
Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate.

Nu se consumă în stare crudă.Păstrați carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafeţele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii.

Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii  ajunge la 75˚C.

Ţara de origine România.

Vezi Retete

Retete

Card Image
Timp de preparare
90
min
Pui marinat la gratar cu dovlecei

Un buchet de arome intr-un preparat delicios cu carne de pui Avicola Slobozia.

Vezi detalii
Card Image
Timp de preparare
20
min
Supa de pui cu porumb

Pentru zilele racoroase, o supa de pui numai buna de savurat.

Vezi detalii
Card Image
Timp de preparare
15
min
Frigarui din inimi de pui pe gratar

O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.

Vezi detalii