Product Image

Piept de pui dezosat fără piele

Ambalat în pungă, atmosferă controlată, caserolă strech.

Valori nutriţionale /100 g:

Valoare energetică 498 KJ
Valoare energetică  118 Kcal
Proteine 22.8 g 
Glucide 0.9 g, din care zaharuri  0.1 g                  
Lipide   2.6 g, din care acizi saturaţi 0.6 g
Sodiu 0.03 g

Produsul refrigerat se păstrează la temperatura de 0˚C…+4˚C.
Produsul congelat se păstrează la temperatura de -18˚C.

Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate. Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate. Nu se consumă în stare crudă.

Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafețele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii.

Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii ajunge la 75˚C.

Ţara de origine România.

Vezi Retete

Retete

Card Image
Timp de preparare
90
min
Pui marinat la gratar cu dovlecei

Un buchet de arome intr-un preparat delicios cu carne de pui Avicola Slobozia.

Vezi detalii
Card Image
Timp de preparare
40
min
Chiftelute picante cu pui

Un preparat simplu, dar de efect, pentru un aperitiv delicios.

Vezi detalii
Card Image
Timp de preparare
20
min
Supa de pui cu porumb

Pentru zilele racoroase, o supa de pui numai buna de savurat.

Vezi detalii