Carcasă de pui eviscerata fără cap, gât şi gheare.
Ambalat în pungă.
Valori nutriţionale/100g:
Valoare energetică 701 KJ
Valoare energetică 168 Kcal
Proteine 18.7 g
Glucide 0.6 g, din care zaharuri 0.1 g
Lipide 10.1 g, din care acizi saturaţi 2.4 g
Sodiu 0.06 g
Produsul refrigerat se păstrează la temperatura de 0˚C…+4˚C.
Produsul congelat se păstrează la temperatura de -18˚C.
Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate.
Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate.
Nu se consumă în stare crudă. Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafeţele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii.
Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii ajunge la 75˚C.
Ţara de origine România.
Vezi ReteteO abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.
Vezi detaliiUn preparat simplu, dar de efect, pentru un aperitiv delicios.
Vezi detalii