Carcasă de pui eviscerata fără cap, gât şi gheare. Ambalat în pungă. Valori nutriţionale/100g: Valoare energetică 701 KJ Valoare energetică 168 Kcal Proteine 18.7 g Glucide 0.6 g, din care zaharuri 0.1 g Lipide 10.1 g, din care acizi saturaţi 2.4 g Sodiu 0.06 g Produsul refrigerat se păstrează la temperatura de 0˚C…+4˚C. Produsul congelat se păstrează la temperatura de -18˚C. Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate. Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate. Nu se consumă în stare crudă. Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafeţele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii. Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii ajunge la 75˚C. Ţara de origine România.
Vezi detaliiAmbalate în pungă, atmosferă controlată, caserolă strech. Valori nutriţionale /100 g: Valoare energetică 803 KJ Valoare energetică 193 Kcal Proteine 18.5 g Glucide 0.8 g, din care zaharuri 0.1 g Lipide 12.9 g, din care acizi saturaţi 3.1 g Sodiu 0.1 g Produsul refrigerat se păstrează la temperatura de 0˚C…+4˚C. Produsul congelat se păstrează la temperatura de -18˚C. Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate. Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate. Nu se consumă în stare crudă.Păstrați carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafeţele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii. Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii ajunge la 75˚C. Ţara de origine România.
Vezi detaliiAmbalat la punga, atmosfera controlata, stretch. Valori nutriţionale /100 g: Valoare energetică 718 KJ Valoare energetică 172 Kcal Proteine 17.2 g Glucide 0.6 g, din care zaharuri 0.1 g Lipide 11.2 g, din care acizi saturaţi 2.6 g Sodiu 0.06 g Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate. Nu se consumă în stare crudă. Păstrați carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafeţele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii. Ţara de origine România.
Vezi detaliiCalitate, culoare, gust, consistență și versatilitate în gătire. Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate. Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate. Nu se consumă în stare crudă.Păstrați carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafeţele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii. Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii ajunge la 75˚C. Ţara de origine România.
Vezi detaliiAmbalat în pungă, atmosferă controlată, caserolă strech. Valori nutriţionale /100 g: Valoare energetică 498 KJ Valoare energetică 118 Kcal Proteine 22.8 g Glucide 0.9 g, din care zaharuri 0.1 g Lipide 2.6 g, din care acizi saturaţi 0.6 g Sodiu 0.03 g Produsul refrigerat se păstrează la temperatura de 0˚C…+4˚C. Produsul congelat se păstrează la temperatura de -18˚C. Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate. Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate. Nu se consumă în stare crudă. Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafețele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii. Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii ajunge la 75˚C. Ţara de origine România.
Vezi detaliiAmbalat în atmosferă controlată, caserolă strech. Valori nutriţionale /100 g: Valoare energetică 498 KJ Valoare energetică 118 Kcal Proteine 22.8 g Glucide 0.9 g, din care zaharuri 0.1 g Lipide 2.6 g, din care acizi saturaţi 0.6 g Sodiu 0.03 g Produsul refrigerat se păstrează la temperatura de 0˚C…+4˚C. Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate. Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate. Nu se consumă în stare crudă. Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafețele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii. Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii ajunge la 75˚C. Ţara de origine România.
Vezi detalii