Un buchet de arome intr-un preparat delicios cu carne de pui Avicola Slobozia.
Pentru marinata:
jumatate de cana de suc de la 2 clementine
1 lingura de ulei de masline
1 catel de usturoi, pisat
1 praf de piper macinat
Ulei vegetal pentru gatit
500 g de piept de pui dezosat Avicola
Pentru dovlecei:
2 dovlecei medii, taiati in felii de jumatate de cm grosime
2 linguri de ulei de masline
Intr-un bol adanc, amestecati impreuna toate ingredientele pentru marinata. Puneti carnea de pui intr-o punga de depozitare mare, de plastic. Turnati marinata peste carne si etansati punga. Agitati punga pentru a se acoperi carnea in totalitate cu marinata. Refrigerati-o timp de o ora, minimum. Pulverizati gratarul cu ulei si preincalziti-l la foc mediu-mare. Puneti carnea pe gratar si apoi ungeti-o cu marinata ramasa din punga. Carnea va ramane pe gratar aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Pe gratarul incins, puneti dovleceii si lasati-i timp de 3-5 minute, intorcandu-i pe fiecare parte.
Aranjati carnea de pui impreuna cu dovleceii, pe o farfurie si savurati imediat.
O reteta asiatica rapida, care nu ar fi la fel de delicioasa fara puiul Avicola Slobozia.
Vezi detaliiO abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.
Vezi detalii