Pentru zilele racoroase, o supa de pui numai buna de savurat.
400 ml supa de pui
1/4 lingura ghimbir proaspat, ras
1 lingura sos de soia
1 conserva porumb dulce fiert
50 g piept de pui Avicola Slobozia, fiert si taiat cubulete
10 g faina de porumb
1 albus de ou
1 lingura ulei de susan
1 ceapa verde pentru decorat
Incalzeste supa de pui intr-o oala, iar cand fierbe, adauga ghimbirul, uleiul de susan, porumbul si carnea de pui.
Amesteca faina de porumb cu putina apa si adauga in supa, amestecand pana ajunge la consistenta dorita.
Adauga in supa, albusul de ou in ploaie. Amesteca continuu, cu miscari circulare, pana se coaguleaza in fasii albe.
Serveste supa cu ceapa verde maruntita deasupra, stropita cu putin ulei de susan.
O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.
Vezi detaliiO reteta asiatica rapida, care nu ar fi la fel de delicioasa fara puiul Avicola Slobozia.
Vezi detalii