Ambalate în pungă, atmosferă controlată, caserolă stretch
Valori nutriţionale /100 g:
Valoare energetică 347 KJ
Valoare energetică 82 Kcal
Proteine 14.6 g
Glucide 0.7 g, din care zaharuri 0.1 g
Lipide 2.3 g, din care acizi saturaţi 0.5 g
Sodiu 0.07 g
Produsul refrigerat se păstrează la temperatura de 0˚C…+3˚C.
Produsul congelat se păstrează la temperatura de -18˚C.
Termenul de valabilitate se păstrează doar atunci când se respectă condiţiile de temperatură specificate. Se consumă imediat după întreruperea lanţului frigorific şi se prepară termic întreaga cantitate.
Nu se consumă în stare crudă. Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente. Spălaţi suprafeţele de lucru, ustensilele şi mâinile după atingerea cărnii.
Gătiţi bine până când temperatura internă a cărnii ajunge la 75˚C.
Ţara de origine România.
Vezi ReteteUn buchet de arome intr-un preparat delicios cu carne de pui Avicola Slobozia.
Vezi detaliiO abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.
Vezi detalii